Traplopers & Traptreden

Traplopers & Traptreden zijn er in vele verschillende soorten. Er zijn twee belangrijke functies die deze twee hebben. Ten eerste zullen ze belangrijk zijn voor het behoud van je trap. De Traplopers & Traptreden zorgen ervoor dat de trap niet beschadigd wordt.


Daarnaast hebben ze ook een geluiddempende werking. De levensduur van een traploper is lang en ze blijven lang mooi. Traplopers & Traptreden die wij maken worden ter plaatse te pas gemaakt en gemonteerd. Zo passen wij het volledig aan op uw trap zodat dit perfect past.


Wij plaatsen al jaren traplopers & traptreden. Dit doen wij ter plaatse zodat het perfect bij u trap past. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel


Ik wil contact opnemen

Wij hebben onze trap laten leggen door MWH Stoffering. Een hele goede service en er werd goed geluisterd naar onze idee├źn. Daardoor is er nu een hele mooie trap bedekking gerealiseerd.

Henk Van Wesselaar

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.