Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren winnen de laatste tijd erg veel aan populariteit. Dit heeft te maken met het feit dat de laatste tijd de warme tinten weer erg in trek zijn. Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Aanleggen van een tapijt vloer
Een karpetten vloer aanleggen kan op verschillende manieren. De verschillende manieren zijn:

● Het lijmen van een zelfklevend ondertapijt
● Geheel los. Als er voldoende meubilair in de kamer staat dan wordt die erop geplaatst


Wij, bij MWH Stoffering, helpen u graag met uw keuze van aanleggen. Komt u gerust bij ons langs of neem contact met ons op.


Ik wil contact opnemen

Wij hebben onze trap laten leggen door MWH Stoffering. Een hele goede service en er werd goed geluisterd naar onze ideeën. Daardoor is er nu een hele mooie trap bedekking gerealiseerd.

Henk Van Wesselaar

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.