PVC Vloeren

De PVC vloer is een hele diverse vloer. Door zijn diversiteit is die bruikbaar in vele situaties. PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


PVC vloeren kunnen heel handig zijn. Ze zijn van hoge kwaliteit, hebben een hogere slijtweerstand dan een houten vloer en zijn vochtbestendig. Mocht u voorkeur uitgaan naar een onderhoudsarme vloer dan is een PVC vloer de vloer die u wilt hebben.


Een PVC vloer is geen natuurlijk product. Ze zetten niet uit, krimpen niet, en bobbelen ze niet. Een ideale vloer dus als u zo min mogelijk de vloer wilt onderhouden. Tijdens het produceren van een PVC vloer krijgt deze een antibacteriƫle behandeling waardoor de vloer ook nog eens erg hygiƫnisch is.


PVC vloeren zijn erg makkelijk schoon te maken. Een PVC vloer kan tegen wat water en zal niet krom gaan staan. Zo kan u de vloer snel en eenvoudig schoonmaken en zal de vloer er weer als nieuw uitzien.


Ik wil contact opnemen

Melwin heeft bij ons een PVC vloer gelegd. Door het handige kliksysteem lag de vloer er veel sneller in dan ik dacht. Melwin is een hele rustige jongen die professionaliteit uitstraalt. Bij MWH Stoffering weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Paul Swier

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.