Over ons

MWH Stoffering is opgericht door Melwin Hartog, een hardwerkende uit Bunschoten-Spakenburg. Zijn passie voor het leggen van allerlei type vloeren is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader heeft hem alle kneepjes van het vak geleerd aangezien die zelf een stoffeerders bedrijf heeft.


Dankzij deze vader op zoon kennis is het ambachtelijke terug te vinden in het werk dat MWH Stoffering laat zien. Naast de professionele benadering vind je ook erg veel persoonlijkheid in het werk. Door jarenlange ervaring en deskundigheid heeft MWH Stoffering zich weten op te werken tot een gerenommeerd bedrijf betreffende de verschillende soorten vloerbedekkingen die er mogelijk zijn.


MWH Stoffering legt al jaren met enthousiasme verschillende soorten vloeren bij u thuis terwijl het erg op kwaliteit let. Deskundigheid, professionaliteit, en service staan hoog in het vaandel bij MWH Stoffering. Naast het ambachtelijke werk probeert MWH Stoffering u ook zo goed mogelijk te adviseren over uw nieuwe vloer.


Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren. Het feit dat wij zo dicht op de klant staat heeft er voor gezorgd dat wij u zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen wat betreft uw wensen.


U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen. Ambachtelijkheid en professionaliteit, daar staan wij voor bij MWH Stoffering.


Ik wil contact opnemen

Bij MWH Stoffering hebben wij een laminaatvloer uitgekozen. Deze is vervolgens ook netjes bij ons thuis gelegd. Melwin heeft erg veel verstand van vloeren en dat zie je ook terug in de manier waarop de vloer er nu bij ligt.

Fam. van de Groep

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.