Laminaat Vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, duurzaam, en onderhoudsarm. Aangezien er zoveel verschillende soorten laminaat zijn bent u in staat om een persoonlijke twist te geven in huis.


Laminaat vloeren hebben niet veel onderhoud nodig. Dankzij het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk stofvrij te houden.


Laminaat bestaat uit verschillende lagen die zijn samengesmolten. De onderste laag is meestal gemaakt van geperste houtvezels en kunsthars. De kern bestaat uit een houtvezelplaat. Daarboven zit bedrukt papier die op zijn beurt voor de kleur zorgt.


Laminaat komt in verschillende klassen. De klasse die u gaat gebruiken hangt af van hoe intensief u de laminaatvloer gaat gebruiken. De verschillende klassen die worden gebruikt zijn:

● AC1 Klasse 21 Licht gebruik
● AC2 Klasse 22 Normaal of matig gebruik
● AC3 Klasse 23 Intensief gebruik

Deze gebruiksklassen hebben betrekking op de slijtvastheid, vlekbestendigheid, de slijtage die wordt veroorzaakt door meubelen, stootvastheid en de zwelling van de laminaatvloer als deze wordt blootgesteld aan water.

Heeft u vragen over welke klasse vloer het beste in uw huishouden zal passen. Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs.


Ik wil contact opnemen

Wij hebben onze trap laten leggen door MWH Stoffering. Een hele goede service en er werd goed geluisterd naar onze ideeën. Daardoor is er nu een hele mooie trap bedekking gerealiseerd.

Henk Van Wesselaar

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.