Karpetten vloeren

Karpetten zijn de sfeermakers van het interieur en Karpetten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er is een enorme keuze aan de diverse merken en soorten collectie Karpetten. Van hoogpolige Karpetten tot een laagpolig karpet.


Karpetten vloeren komen al eeuwen voor. Deze vloeren geven een warm gevoel in huis. Het kleed het huis en de kamer aan. Het ligt lekker en het zorgt zodoende voor een extra sfeer in uw huis. In grote landhuizen lagen ze vroeger standaard in elke kamer. Dit was zodat het huis ook warmer zou aanvoelen.


Ik wil contact opnemen

Bij MWH Stoffering hebben wij een laminaatvloer uitgekozen. Deze is vervolgens ook netjes bij ons thuis gelegd. Melwin heeft erg veel verstand van vloeren en dat zie je ook terug in de manier waarop de vloer er nu bij ligt.

Fam. van de Groep

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.