Houten Vloeren

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel houten vloeren. Wilt u massief hout? Een dunne plank of een hele dikke? Wilt u met een v-groef of juist helemaal niet? Wilt u liever een geschaafde/gerookte of geborstelde vloer? Welke houten vloer is het meest geschikt voor welke omstandigheden? Het is lastig om in dit houten bos de bomen nog te zien.


Bij MWH Stoffering leggen wij graag de verschillen tussen alle houten vloeren uit. Omdat er zoveel verschillende soorten houten vloeren zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van een houten vloer helpen wij u graag face to face


Ik wil contact opnemen

Melwin heeft bij ons een PVC vloer gelegd. Door het handige kliksysteem lag de vloer er veel sneller in dan ik dacht. Melwin is een hele rustige jongen die professionaliteit uitstraalt. Bij MWH Stoffering weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Paul Swier

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.