Deurmatten

De deurmat is de entree van uw woning, het geeft direct de eerste indruk. U wilt toch een goede indruk maken op uw gasten? Deurmatten van MWH Stoffering zijn van de hoogste kwaliteit en voor elk type huishouden geschikt. Een deurmat kan u zien als uw eigen glimlach, het is een representatie van wie jij als persoon bent.


Een deurmat is niet alleen visueel belangrijk, een deurmat is ook belangrijk om uw huis, kantoor en winkel enigszins schoon te houden. De juiste deurmat is dus belangrijk.


Wij, bij MWH Stoffering, helpen u graag met uw keuze van aanleggen. Komt u gerust bij ons langs of neem contact met ons op.


Ik wil contact opnemen

Bij MWH Stoffering hebben wij een laminaatvloer uitgekozen. Deze is vervolgens ook netjes bij ons thuis gelegd. Melwin heeft erg veel verstand van vloeren en dat zie je ook terug in de manier waarop de vloer er nu bij ligt.

Fam. van de Groep

MWH Stoffering

Brengt graag het warme gevoel terug in uw huis. Ambachtelijk werk van hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leggen al jaren verschillende vloeren, traptreden en deurmatten aan. Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant. Wij proberen de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bij te staan zodat wij een zo persoonlijk mogelijk product kunnen afleveren.


  • Professioneel gelegd
  • Deskundige adviseurs
  • Eerlijke prijs en goede kwaliteit

U kunt ons altijd bereiken en wij gaan graag met u het gesprek aan. MWH Stoffering zal u zo goed mogelijk bijstaan zodat u een vloer krijgt die volledig aansluit op uw wensen.



Ik wil contact opnemen

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend makkelijker in het onderhoud en het is totaal niet erg als de PVC vloer een beetje nat wordt.


Meer over PVC vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaten vloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit in huizen. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen.


Meer over laminaat vloeren

Tapijten Vloeren

Tapijten vloeren geven een knus en behaaglijk gevoel. Tapijt is heerlijk zacht en heeft zelfs geluidsdempende eigenschappen.


Meer over tapijten vloeren
© MWH & Stoffering | Website gerealiseerd door Purple Media.